Hva er MIN SIDE?

MIN SIDE er din personlige side i Norsk Turs kundeportal på nett. Her finner du flere detaljer rundt reisen(e) du har bestilt, faktura og viktige reisedokumenter, forfallsdato for faktura, flytider osv. Du kan også fylle ut/endre din personlige info.

Her hjelper vi deg å logge deg inn samt å finne frem til det du trenger.

Ønsker du bedre beskyttelse av dine data? Da kan du aktivere totrinnsverifisering. Merk at dette er valgfritt! I tillegg til brukernavn og passord vil du da måtte legge inn en 6-sifret kode som du genererer i en app på din smarttelefon eller nettbrett.
Last først ned en kodegenerator-app på din smarttelefon eller nettbrett. Etter at du har gjort dette, klikk "FORTSETT >"
Start appen, velg legg til konto (start konfigureringen) og skann QR-koden du ser på PC-skjermen eller noter koden du ser og legg inn denne manuelt i appen. Du vil se en 6-sifret kode i appen.
Legg inn den 6-sifrete koden du ser i appen i feltet under QR-koden. Klikk så klikk "FORTSETT >"
Noter gjenopprettingskoden du ser i bildet eller lagre denne som en tekstfil på et sikkert sted. Du trenger denne koden dersom du senere vil deaktivere totrinnsverifisering eller dersom du bytter mobil.
Dersom du vil fjerne totrinnsverifisering igjen eller du bytter mobil, velg "Deaktiver totrinnsverifisering" i brukermenyen.
Legg inn en 6-sifret kode fra kodegenerator-appen på den gamle mobilen eller gjenopprettinggskoden du noterte tidligere og klikk deretter "Deaktiver totrinnsverifisering >"