Hva er MIN SIDE?

MIN SIDE er din personlige side i Norsk Turs kundeportal på nett. Her finner du flere detaljer rundt reisen(e) du har bestilt, faktura og viktige reisedokumenter, forfallsdato for faktura, flytider osv. Du kan også fylle ut/endre din personlige info.

Her hjelper vi deg å logge deg inn samt å finne frem til det du trenger.

Har du glemt passordet ditt? Gå inn på https://minside.norsktur.no og klikk på "GLEMT PASSORD".
Legg inn din e-postadresse fra påmeldingen i boksen og klikk på "SEND".
E-postadressen du registrerte deg med, da du meldte deg på turen.
Du vil da få tilsendt en e-post fra oss med en link:
Klikk på denne linken (eller lim den inn i din nettleser, f.eks. Google Chrome).
Denne siden vises når du klikker på linken i e-posten du fikk fra oss:
Legg inn passordet du ønsker i denne boksen Gjenta samme passord en gang til og klikk på "LAGRE"
Denne siden vises etter at du har lagret passordet ditt eller når du åpner https://minside.norsktur.no direkte:
Passordet du selv la inn. E-postadressen du registrerte deg med, da du meldte deg på turen.